VI HAR KÅRET EN FAIR PLAY-VINNER

SpareBank 1 SMN Cup 2017 er historie. Vi takker alle for en fantastisk fotballfest i strålende vårvær. Under cupen sist helg utfordret vi deltagende lag, trenere, dommere, kampverter og publikum til å observere og rapportere inn gode og positive Fair Play opplevelser. Som klubb ønsker vi i Strindheim IL å fremme de verdiene som vi forbinder med Fair Play gjennom blant annet denne uhøytidelige kåringen. Vi har fått inn tre konkrete og uavhengige observasjoner som gjør oss enda tryggere på at vinneren fortjener denne oppmerksomheten. Klubben stilte med hele 5 ulike lag i cupens G11-klasse, og observasjonene b le gjort på flere av lagene.

VINNEREN AV FAIR PLAY KÅRINGEN UNDER SPAREBANK 1 SMN CUP 2017 BLE HELE TRENINGSGRUPPA TIL RANHEIM G11.

Observasjoner og innrapportering:
1. I kampen mellom Ranheim og Utleira (jevnbyrdighetskamp i G11) har dommeren spesielt lagt merke til en enkelthendelse der en konkret spiller på Ranheim hjalp en skadet motstander opp, og var opptatt av om det gikk bra.
2. I kampen mellom Ranheim og Utleira (jevnbyrdighetskamp i G11) rapporterer kampvert som en kommentar fra publikumsgruppa til Utleira: «Når du ser at en motstander på 11 år er så oppriktig opptatt av motstanderens skade og om det går bra med vedkommende, har det med holdninger å gjøre. Her har «de voksne» rundt laget åpenbart «truffet på skiva» og overført gode verdier til guttene.»
3. I kampen mellom Ranheim 4 og Verdal 1 i G11 har en annen dommer spesifikt lagt merke til at en annen Ranheim-spiller var opptatt av å hjelpe en skadet motspiller opp samtidig at det vanket en unnskyldning.
SPAREBANK 1 SMN CUP 2017 OG STRINDHEIM IL GRATULERER RANHEIM G11 MED PREMIEN SOM ER EN SÅKALT SKILLS DAY (TRENINGSØKT) FRA COERVER COACHING.