Ruta Entreprenør hovedsponsor for Strindheim Kunstgress og Toppfotballen

Yngres har den glede å meddele at Strindheim Kunstgress AS har signert en avtale som gjør Ruta Entreprenør AS til banesponsor. Samtidig signerte også Strindheim Toppfotball en generalsponsoravtale med Ruta. Gratulerer til Toppfotballen, veldig bra jobba! Se reportasje side 11 i Bydelsavisa Strinda i dag:


Som desidert største økonomiske bidragsyter og bruker av fotballanlegget på Myra er vi i Yngres veldig glade for at Strindheim Kunstgress AS nå har en hovedsponsor med på laget som både ønsker å utvikle anlegget og også vil tilføre kompetanse på prosjektutvikling og -gjennomføring.
Summen av dette betyr et løft for fotballen på Strindheim, og vi i Yngres ser fram til å være svært delaktig i arbeidet framover med en høyst nødvendig utvikling av fotballanlegget på Myra.
Ruta Entreprenør AS
Etablert i 2007 og er i dag en av Midt-Norges største entreprenører med 100 % trøndersk eierskap. Gjennom mottoet «Liten nok til å lytte – stor nok til å levere», skal selskapet befeste og styrke sin posisjon som et av de markedsledende entreprenørselskapene i Midt-Norge. Selskapet har sterk fokus på eget omdømme og ønsker gjennom god prosjektgjennomføring også å ta vare på våre kunders omdømme. Vår bedriftskultur er tuftet på følgende verdier som; -Kunnskap, Engasjement, Folkelighet. (www.ruta.no)
Ruta