Hva skjer uke 42

 • Siste uke med ordinære Coerver treninger i 2018
 • Alle kamper i seriespillet må være ferdigspilt senest søndag 21.10.
  Dette gjelder ikke 0.div G16 og 0.div G19.
 • Onsdag 17.10. kl 21.00 på Ruta Arena: Semifinale OBOS-cup Kvinner. Strindheim tar imot erkerival Tiller til kamp om finaleplass.
 • Lørdag 20.10 kl 14.00 på Ruta Arena: Strindheim -Fram J14. J14 laget vårt tar imot Fram til det som kan bli en seriefinale. Pr tid leder Strindheim serien med 3 poeng foran Fram, men det skal spilles flere kamper før lørdag. Uansett, med seier eller poeng mot Fram er Strindheim vinnere av avdelingen og klare for KM-finale mot nabo CSK. Strindheim og CSK møttes i KM-finalen i 2017 også- da vant Strindheimjentene 2-1 etter en skikkelig sluttspurt. Tør vi håpe på en reprise i år?
 • Søndag 21.10 kl 14.00 på Ruta Arena: Strindheim TF- KIL/Hemne. A-laget vårt har særdeles godt grep om 1.plassen i sin avdeling og kun teori kan hindre opprykk t 3.div neste år. Med seier eller poeng mot KIL/Hemne er all tvil fjernet og vi ønsker alle med Strindheimhjerte velkommen til festfotball og opprykksjubel på søndag. Med 23-0 i målforskjell på de 2 siste hjemmekampene er det lov til å ha forventninger!!Link til våre samarbeidspartnere:

  Bas Maskinutleie: http://silyngres.no/klubben/samarbeidsavtaler/bas-maskinutleie/
  Sparebank1 SMN: http://silyngres.no/klubben/samarbeidsavtaler/sparebank-1-smn/
  Skoda Møller Bil Leangen:  http://silyngres.no/klubben/samarbeidsavtaler/skoda-moller-bil-leangen/
  Eiendomsmegler 1: http://silyngres.no/klubben/samarbeidsavtaler/eiendomsmegler1-midt-norge/
  XXL Lade: http://silyngres.no/klubben/samarbeidsavtaler/umbro-xxl-lade