FAIR PLAY-PREMIENE FRA ÅRETS CUP ER UTDELT

FAIR PLAY-PREMIENE FRA ÅRETS CUP ER UTDELT 

I år omfattet cupen vår klassene fra 7-12 år (2012-2007), og vi opplevde mange fine øyeblikk hvor Fair Play ble satt på kartet. Utvidelsen av cupen gjør også at vi ser vårt snitt i å gi honnør til flere lag som viste Fair Play. Vi har fire premier for å verdsette de ulike observasjonene:

  1. Trygg Lade 1, J2010, tildeles Skills-Day fra Coerver Coaching.

Observasjon: «Dommer melder om god omsorg fra Trygg Lade 1 sine jenter. I kampen mot Sverresborg 1 var de ivrige med å følge opp skadet motspiller.»

  1. Egge IL, G2009, tildeles Skills-Day fra Coerver Coaching.

Observasjoner: «Cuparrangøren fanget opp at Egge IL tok egen spiller av banen rett etter at han hadde tildelt en motspiller en takling i overkant av regelverket. Det har også kommet oss for øret at Egge IL hadde nulltoleranse for slike episoder. Arrangørklubben mener dette er holdninger som bør verdsettes.» 

«Sekretariatet melder ellers om god stemning og godt humør fra klubben Egge IL, og deres to lag som startet dagen kl. 0600 for å komme til Trondheim og cupen vår. Mange humørspredere i den foreldre –og trenergruppa der!»

  1. Strindheim 3, J2007, tildeles drømmedag med Trondheims Ørn.

Observasjon: «Representant fra cuparrangøren melder om fin Fair Play-tankegang fra lagledelsen til Strindheim 3. I kamp mot Freidig 2 manglet Freidig nok spillere på banen etter skade. Strindheim tok av en spiller for å jevne ut til likt antall spillere på begge lag. God holdning som verdsettes»

  1. Malvik Saksvik, G2008, tildeles drømmedag med Ranheim Toppfotball.

Observasjon: «Dommer melder om flott Fair Play-tankegang fra lagledelsen til Malvik Saksvik. I kamp mot Strindheim 3 tok de ut spiller for å få likt antall spillere på banen (trolig etter skade hos Strindheim). Fin tanke for å skape jevnbyrdighet»

Juryen har lagt vekt på innrapporterte observasjoner som støtter verdiene rundt Fair Play opptreden.

 

Beskrivelse av premiene:

«Skills days»: Dette er en organisert treningsøkt med fokus på øvelser for å forbedre individuelle fotballferdigheter. Økten ledes av sertifiserte trenere fra Coerver Coaching, og har en varighet på inntil 2,5 timer.

«Drømmetrening med Trondheims Ørn»: Laget får en «trening» sammen med et utvalg av Ørns A-lagsspillere. 60-70 minutters økt med litt øvelser og fotballprat. I tillegg tilbys lagets spillere, trenere og ledere fri inngang på en Ørn-kamp.

«Drømmetrening med Ranheim Toppfotball»: Ranheim stiller opp på trening med to spillere som forteller om veien til Eliteserien for Ranheim og spilleren selv. De deltar gjerne og leder starten på vinnerlagets trening.