Hva skjer i uke 36

3. september 2017

  • Oppstarts dag for 2011 kullet på søndag 10 september. Sportsligutvalg  står for gjennomføringen av dagen med hjelp fra trenere i klubben. Vi håper på ca 100 nye spillere i Strindheim og mange nye foreldre i støtteapparatene rundt lagene.
  • Styremøte i Strindheim IL (hovedlaget) mandag 04.09
  • Damelaget har hjemmekamp mot Nidaros torsdag 07.09 kl 20.00 på Ruta Arena.
  • Fra og med uke 37 (neste uke)  starter vi med nye låserutiner for garderobebygget. Kort fortalt går det ut på at siste lag som benytter anlegget for kvelden har oppdraget med å låse garderobebygget. Det kommer eget skriv til de lagene det til enhver tid gjelder.

FAIR PLAY-PREMIEN ER UTDELT

30. august 2017

FAIR PLAY-PREMIEN ER UTDELT 

Fair Play-premien under SpareBank 1 SMN 3v3-cup 2017 er tildelt IL STJØRSDALSBLINK, G2009.

Juryen har lagt vekt på innrapporterte observasjoner som støtter verdiene rundt FairPlay opptreden.

Observasjon fra publikum ved BAS-banen: Stjørdalsblink G2009: «Jeg var publikum sammen med min sønn for å se nabogutten spille. Ved en anledning la vi merke til at laglederne til Stjørdalsblink klappet, og ga åpenlyst honnør for godt spill når motstanderen (Strindheim) scoret mål»

Observasjon fra dommer på Grilstad-banen: Stjørdalsblink G2009: «Hjelper skadd Strindheim-spiller opp etter skade, og spiller ballen over på Strindheims halvdel.»

Hele treningsgruppa til IL Stjørdalsblink G2009 tildeles et gavekort fra Coerver Coaching. Dette innbefatter en såkalt «Skills day» på 2 timer. Dette er en organisert treningsøkt med fokus på øvelser for å forbedre individuelle fotballferdigheter. Økten ledes av sertifiserte trenere fra Coerver Coaching.

KAMPOPPSETTET TIL HELGAS CUP ER NÅ KLART

22. august 2017

KAMPOPPSETTET ER NÅ KLART

http://sparebank1smn3v3cup.cups.nu/2017,nb/result/categories

Strindheim IL takker for responsen og mottatte påmeldinger til SpareBank1 SMN 3v3-cup 2017. Vi har mottatt påmeldinger på ett eller flere lag fra følgende klubber (oppdatert ved påmeldingsfristens utløper):

FLATÅS IL, SINGSÅS IL, SK FREIDIG, NIDELV IL, KATTEM IL, IL STJØRDALSBLINK, JONSVATNET IL, IL TROND, MALVIK IL, UTLEIRA IL, SK TRYGG/LADE, SK NATIONALKAMERATENE, OTHILIENBORG IL, RANHEIM IL, VESTBYENS IL & arrangørklubben STRINDHEIM IL.

Vi har mottatt påmelding fra i alt 164 lag, og dvs. 750-800 barn og unge. Dette betyr atter en gang at cupen har ny deltagerrekord.

Hva skjer i uke 34

21. august 2017

Coerver-treningen starter opp denne uken. Samme treningstider som i vårsesongen. Første trening i dag.

Sparebank1 SMN 3v3-cup arrangeres på Ruta Arena 26 og 27 august. Ny deltaker-rekord med 16 klubber og 164 lag fra Singsås i sør til Stjørdal i nord.  Lørdag spiller årsklassene 2009 og 2007 og søndag spiller 2010 og 2008. Vi håper på godt vær og fotballfest for deltakere og besøkende. Rigging til cupen starter på torsdag men det skal ikke være til hinder for normal drift.

A-laget har hjemmekamp mot Mo på Ørn-Arena lørdag 26.08 kl 14.00.

Hva skjer i uke 33

14. august 2017

Internasjonal Coerver-Camp på Ruta Arena. 90 spillere i barne- og- ungdomsfotballen samles til årets tøffeste fotballskole med trenere fra Levante, Newcastle og Coerver Norge.

Høstsesongen starter opp for fullt og alle lag er i gang med seriespillet. G16 startet borte mot Egge allerede på søndag med seier og resten av lagene kommer i gang i løpet av denne uka.

Styremøte i Yngres på mandag 14.08

Det har kommet 2 nye 7’er baner (Leangen Kunstgress) oppe på skøytebanen som vi forhåpentligvis kan ta i bruk i løpet av uken. Baneplanen for høstsesongen kommer så fort Leangen Kunstgress er tilgjengelig.

 

Hva skjer i uke 25?

19. juni 2017

  • Tine fotballskole på Ruta Arena. 130 barn fra barnefotballen øver ferdigheter med instruktører fra Strindheim Toppfotball .
  • OBOS-cupen ruller videre. Avsluttende kamper i gruppespillet avvikles i denne uken og samtlige lag i ungdimsfotballen er involvert.
  • A-laget har hjemmekamp mot Tillerbyen fredag 16.06 kl 19.00 på Ruta Arena.

Hva skjer i uke 24?

12. juni 2017

– For alle klasser (gjelder ikke helårs serie) gjelder at alle kamper skal være avviklet innen 18. juni, som er siste spilledato i vårsesongen. Kamper som spilles etter denne dato blir ikke tellende med hensyn til opprykk/nedrykk mellom divisjoner vår/høst.
-Denne uken er Catch up for Coerver. Alle lag har mistet en eller flere treninger ifm «rød-dager» i mai så Coerver-treningene går som vanlig denne uken.
– Tirsdag 13.06 kl 21.00: Topp-kamp i Kvinner 4.div. Serieleder Strindheim tar imot serietoer Hitra på Ruta Arena. Strindheim har scooret 52 mål så langt i serien i år . Ny målfest??

VI HAR KÅRET EN FAIR PLAY-VINNER

19. mai 2017

(mer…)

Ruta Entreprenør hovedsponsor for Strindheim Kunstgress og Toppfotballen

9. februar 2017

Yngres har den glede å meddele at Strindheim Kunstgress AS har signert en avtale som gjør Ruta Entreprenør AS til banesponsor. Samtidig signerte også Strindheim Toppfotball en generalsponsoravtale med Ruta. Gratulerer til Toppfotballen, veldig bra jobba! Se reportasje side 11 i Bydelsavisa Strinda i dag:


Som desidert største økonomiske bidragsyter og bruker av fotballanlegget på Myra er vi i Yngres veldig glade for at Strindheim Kunstgress AS nå har en hovedsponsor med på laget som både ønsker å utvikle anlegget og også vil tilføre kompetanse på prosjektutvikling og -gjennomføring.
Summen av dette betyr et løft for fotballen på Strindheim, og vi i Yngres ser fram til å være svært delaktig i arbeidet framover med en høyst nødvendig utvikling av fotballanlegget på Myra.
Ruta Entreprenør AS
Etablert i 2007 og er i dag en av Midt-Norges største entreprenører med 100 % trøndersk eierskap. Gjennom mottoet «Liten nok til å lytte – stor nok til å levere», skal selskapet befeste og styrke sin posisjon som et av de markedsledende entreprenørselskapene i Midt-Norge. Selskapet har sterk fokus på eget omdømme og ønsker gjennom god prosjektgjennomføring også å ta vare på våre kunders omdømme. Vår bedriftskultur er tuftet på følgende verdier som; -Kunnskap, Engasjement, Folkelighet. (www.ruta.no)
Ruta

Supersøndag 4. desember på XXL

1. desember 2016

xxl-logo

Søndag 4.desember er det handledag hos XXL og du får opptil 25% på mange varer.

Gjelder kun varer som er på lager. Ikke ukens annonserte varer, sportselektronikk**, gavekort,
registreringspliktige våpen, ammo og optikk gis heller ikke rabatt på.* På skipakker gis det opptil 15% rabatt.
Gjelder kun for privatperssoner. Kan ikke kombineres med andre tillbud.
**kamera, aktivitetsmålere, pulsklokker, mobiltelefoner, sykkelcomputere og GPS.

Her ser du flyere fra XXL

handledag-strindheim-4-desember

strindheim-cashback

Vis denne strekkoden i kassen når du handler på XXL. Da støtter du Strindheim IL med 3 % av hele handelen og får dagens  rabatt.

strekkode-xxl