[/50]
sparebank

Til alle husstander som er medlemmer i Strindheim IL Yngres

TILBUD OM ØKONOMISK RÅDGIVNINGSMØTE MED SPAREBANK 1 SMN

I forkant av sesongen 2017 og for tredje år på rad, har Strindheim IL Yngres og SpareBank1 SMN inngått samarbeidsavtale. Avtalen er viktig for klubben økonomisk sett, og består av et større årlig engangsbeløp i tillegg til en bonusdel. Avtalen bidrar blant annet til at klubben er i stand til å arrangere våre to breddeturneringer i løpet av sesongen. Banken har rettighetene til cupnavnene.

Nytt av året er innholdet i bonusdelen. Vi kan utløse en stykkprovisjon i to steg på totalt kr. 700,- pr. Strindheim-familie. Først gir hvert gjennomførte rådgivningsmøte kr. 350,- til oppgitt lagscelle, og dersom dette møtet resulterer i en kundeavtale med banken vil dette gi ytterligere kr. 350,- til klubben.

Dette gir hvert lag en flott mulighet til å spe på lagsøkonomien.

Klubben er opptatt av å innfri sine forpliktelser i inngåtte avtale med banken, og håper flest mulig av våre medlemmer bidrar positivt til dette.

Er du nysgjerrig på hva SpareBank 1 SMN kan tilby?

En time møte med banken kan være en god investering for alle, og dere bidrar samtidig til at vi sammen sikrer fornyet økonomisk støtte til Strindheim IL Yngres.

Ønsker du/dere å bli kontaktet av banken for å finne aktuelt tidspunkt for å møte en finansrådgiver på kontoret på Valentinlyst?

Send en e-post til trondheimost@smn.no, og henvis til avtalen med Strindheim Yngres.

Ole Morten Hustad

styremedlem, marked/sponsor/arrangement