em1

TILBUD OM GRATIS MEGLERTAKST OG KONKURRANSEDYKTIGE BETINGELSER PÅ SALG AV BOLIG

I forkant av årets fotballsesong fornyet Strindheim IL Yngres og EiendomsMegler 1 i Lyngården på Moholt sin samarbeidsavtale.

Avtalen gir klubbens lag muligheten til en stykkbonus på kr. 5.000,- pr. signerte boligsalgsoppdrag. Bonusen går uavkortet til den lagscelle som boligselger har relasjon til.

Meglerne på EiendomsMegler 1 er «bydelsspesialister» i vårt område på Strindheim, Åsvang, Persaunet, Eberg, Moholt og Brundalen. EiendomsMegler 1 tilbyr selvsagt konkurransedyktige betingelser og boligrådgivning knyttet til salgsprosessen. Klubben er opptatt av å innfri sine forpliktelser i inngåtte avtale med EiendomsMegler 1, og håper flest mulig av våre medlemmer bidrar positivt til dette.

Vurderer du eller noen du kjenner å selge bolig i løpet av kommende året, så ta kontakt med EiendomsMegler 1 Valentinlyst på e-post:

EM1_Trondheim_Ost@em1mn.no

Du vil da bli kontaktet av en eiendomsmegler for en gratis meglertakst og videre hjelp i prosessen. Da får du god hjelp av en dyktig megler, samtidig som du sikrer fornyet økonomisk støtte til Strindheim IL Yngres.

HUSK: Si fra til megleren at du er medlem av Strindheim Yngres og lagscelle for å få medlemsfordelene.