En fantastisk cuphelg er over på Myra

Det var mange smil og mye fotballglede på Myra under SpareBank 1 SMN 3v3 Cup 2015. Med uvurderlig støtte fra våre mange sponsorer og topp innsats fra vår alltid positive dugnadsgjeng, ble cupen gjennomført uten store feilskjær. Hele 326 kamper ble gjennomført mellom til sammen 124 lag. Totalt var i overkant av 500 barn i alderen 7-10 år i aksjon.

Det virket som det meste var «på lag» med oss denne helga. Til og med trønderværet var strålende og varmt. Det startet på lørdag med gutteklassene, og fortsatte med jentekamper på søndag. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på at cupen hadde elementer i tillegg til «det vanlige sportslige opplegget» man normalt møter på en breddecup for barn – altså mer enn kun fotballkampene. Vi har forsøkt å tillegge cupene våre tilleggsverdier som gjør det attraktivt å delta på Myra både i mai og august.

Da tenker vi spesielt på treningsseansene med Coerver Coaching, ballsjonglering med Jonathan  Olsen, inspirasjonsforedragene med Lasse Haugerud og Helge Gudmundsen og til slutt gratisbillett og innmarsj på Lerkendalkampen for alle deltagende spillere.

Det var selvsagt stas at TV2-Davy og hans team kom på besøk i sin bobil for å lage ukas Grasrot-reportasje fra Myra. Det er definitivt ikke alle breddecuper rundt om som får omtale på riksdekkende TV, men det gjorde vi!!!! Det er det lov å være stolte av.

Vi takker alle deltagende lag for flotte kamper og god innsats. Vi håper selvsagt at dere ønsker å komme tilbake neste år.

Tusen takk til alle involverte!

 

Med vennlig fotballhilsen

Cupkomitéen i Strindheim Yngres